Élet-Stílus

„Nekem már az is hatalmas buli lesz, ha nem akkor kell vécére mennem, amikor az ápoló ráér, hanem lehet akkor, amikor rám jön…”

A rajongói segítettek a nagyon nehéz anyagi helyzetbe került Paizs Miklóson, alias Sickratman-en. Az underground előadóművész csütörtökön, a Facebookon fakadt ki, hogy ételre sincs pénze, mindössze 168 forintja maradt. Kiírta a posztban a bankszámlaszámát is, és kérte, hogy aki tud segítsen rajta. Bő másfél nap alatt több hárommillió forint érkezett a számlájára.

Ezen a sztorin felbuzdulva írt megdöbbentően őszinte posztot a 32 éves Győri Gábor. Többek közt azt írja, kicsit gazdagabb ugyan, mint Sickratman volt, mert neki nem 168, hanem 180 forintja van, és nem is művész, de nagy szüksége lenne nagyjából annyi pénzre, amennyi Paizsnak végül összejött.

Most egy „világvégi faluban” lakik egy otthonban, de nagyon szeretne jobb körülmények közé, Budapestre költözni, az ehhez szükséges összeget viszont több mint 30 év alatt tudná összespórolni a jelenlegi jövedelméből. Azt írja, nem biztos, hogy ennyi még hátravan neki az életből.

Ha tehetik, segítsenek neki.

Pénzt kunyerbálok, mint SICKRATMAN. Eddig azt gondoltam, hogy ez gáz, ez ciki, de egy jelentős művész példáján…

Posted by Gábor Győri on Friday, 26 February 2016

Ajánlott videó

Olvasói sztorik