Élet-Stílus

14 kérdés, amit a legtökösebb férfiak sem mernek feltenni a nőknek

A nők és a férfiak néha olyanok, mintha nem is ugyanahhoz a fajhoz tartoznának. Párok, bár hosszú ideje osztják meg egymással az életüket, olykor mintha nem is ugyanazt a nyelvet beszélnék. A férfiak tűnnek egyszerűbbnek, de vajon tényleg igaz, hogy jobbára nem az agyukkal, hanem a farkukkal gondolkodnak?

A Though Catalog faggatta ki férfi olvasóit az őket kínzó kérdésekről, amit nem mernek feltenni a párjuknak. A válaszokból nem csak az derül ki, hogy az urak általában mivel, hanem az is, hogyan gondolkodnak.

„Nagyon szeretném tudni, hogy hány emberrel feküdt le mielőtt megismerkedtünk, de nem túl rég óta járunk, úgyhogy félek, megsértődne. Plusz, mi van, ha nagyobb számot mond annál, amit hallani szeretnék? Talán az a legjobb, ha inkább ezt soha sem kérdezem meg.” (Luke, 24)

„Benne lenne-e egy hármasban. Nekem tökre bejönne, de szerintem ő azt gondolná, hogy csak más csajokkal is össze akarok jönni.” (Terry, 25)

Fotó: Thinkstock
Fotó: Thinkstock

„Vajon megjátssza az orgazmust, vagy tényleg olyan sokszor megy el? Nem mintha alábecsülném a szexuális képességeimet, csak hallottam már róla, hogy vannak nők, akik ezt csinálják:” (Will, 24)

„Milyen gyakran maszturbál? Csak a választól lehet, hogy megsértődnék.”  (Gino, 26)

„Szeretném tudni, hogy tényleg teljesen túl van-e már az exén. Folyamatosan ezen jár az eszem, igen, egy kissé bizonytalan vagyok.” (Kyle, 24)

„Mekkora a péniszem azokéhoz képest, akikkel korábban lefeküdt?” (Patrick, 25)

Fotó: Thinkstock
Fotó: Thinkstock

„Volt-e valaha várandós? Vannak terhességi csíkjai, ezért jutott eszembe, de soha nem merném megkérdezni, mert túl érzékeny téma. De azért érdekel.” (Bobby, 24)

„Igaziak-e a mellei? De úgy érzem a kapcsolatunk túl korai szakaszában még ahhoz, hogy ezt megkérdezzem. Pedig bóknak szánnám, hiszen azért érdekel, mert annyira tökéletesek a mellei.” (Victor, 23)

„Lefeküdt-e már lányokkal? Tudom, hogy főiskolás korában volt egy vadabb időszaka, de nem szeretném, ha azt hinné, hogy szerintem túlságosan zilált a szexualitása.” (Ricky, 24)

Fotó: Thinkstock
Fotó: Thinkstock

„Mennyi gyereket szeretne, már ha szeretne egyáltalán? De ha megkérdezném, azt hihetné, hogy máris gyerekeket akarok, pedig nem, csak a jövő miatt jó lenne ezt tudni” (Rob, 26)

„Szeretném tudni, hogy mi volt a legmocskosabb dolog, amit életében megtett, de túl félénk vagyok ahhoz, hogy ezt megkérdezzem tőle.” (Jason, 22)

„Szokta-e nézegetni a punciját? Egyszer láttam a tévében, hogy a nők meztelenül vizsgálgatják magukat a tükör előtt. Rém fura volt.” (Kevin, 23)

„Vajon mit gondol a hálószobai teljesítményemről? Valójában nem félek attól, hogy ezt megkérdezzem, de sokkal inkább szeretném kiolvasni a választ a gondolataiból, hogy tudjam, vajon tényleg igazat mond-e.” (Anthony, 25)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik