Élet-Stílus

Minden alkalommal nagy áldozatot kell hoznia a szexért egy fiatal lánynak

„Nagyon fiatal voltam még, és bár nagyon szerettem volna, féltem a szextől, és akkor közben hirtelen egy hatalmas reccsenést hallottam” – idézte fel szüzessége elvesztését a 19 éves Darcey Kelly egyeteme lapjának adott interjújában.

„Ő nem hallott semmit, de látta, ahogy az arcom eltorzul a fájdalomtól. Nem akartam megbántani ezért azt mondtam neki, hogy várjon egy pillanatot, rögtön rendben leszek. Kimentem a fürdőszobába helyre tettem a csípőmet aztán visszatértem, és folytattuk…” – mesélte.

kép: Facebook
kép: Facebook

A fiatal lánynak szex közben minden egyes alkalommal kiugrik a csípője. Nem azért mert túlságosan heves, hanem mert egy ritka genetikai rendellenességben szenved. Az Ehlers-Danlos-szindrómája miatt szokatlanul hajlékonyak és lazák az ízületei. Csak folyékony táplálékot vehet magához, mert az állkapcsa folyton kiugrana a rágástól, de egy palackot sem nyithat fel anélkül, hogy kificamítaná a csuklóját.

A betegség öröklődő, de eltérő súlyossággal jelentkezik: Darcey nővére cirkuszi artista, a bátyja pedig kaszkadőr. Hármuk közül Darcey élete a legnehezebb, egy átlagos napon hatszor kell nagy fájdalom árán helyre raknia valamelyik tagját, de van úgy, hogy több mint húszszor.

A legrosszabb része a betegségének pedig nem is ez, hanem az, hogy előrelátóan csak 35 -40 éves koráig élhet. Ő azonban bizakodó.

„Régebben azt mondták, hogy 18 éves koromra tolószékbe kerülök, de még mindig mászkálok, és remekül érzem magam, legalábbis úgy valahogy” – mondta.

(via Metro)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik