Élet-Stílus

Rekordszámú ország az Utazás kiállításon

repulogep(1)(210x140).jpg (Array)
repulogep(1)(210x140).jpg (Array)

Idén március 3. és 6. között rendezik meg Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléjét, a 39. Utazás kiállításon a látogatók 28 ország 350 kiállítójának ajánlataiból válogathatnak a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban.

A Magyar Turizmus Zrt. meghívásának eleget téve 15 együttműködő közép-kelet-európai-ország lesz jelen nemzeti standdal a 2016-os kiállításon, ami minden eddiginél nagyobbra növeli a rendezvényen kiállító országok számát. Maga a rendezvény is növekedett: 30 százalékkal több kiállító lesz jelen idén a tavalyihoz képest.

Fotó: BFTK
Fotó: BFTK

Dr. Faragó Péter, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója a kiállítás sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: 2016-ban az MT Zrt. tevékenységének köszönhetően a korábbinál jóval hangsúlyosabban jelennek majd meg a távoli turisztikai piacok is. A kiállítás külföldi szakmai díszvendége Kína, belföldi díszvendége Budapest, kulturális díszvendége pedig Brazília lesz.

Az Utazás kiállítás legnagyobb kiállítójaként az MT Zrt. 171 társkiállítóval ismét régiós szigetekbe szervezve invitálja belföldi utazásra az érdeklődőket a Hungexpo A pavilonjában. A tematikus év kapcsán a standokon helyi termelők tartanak bemutatót és kóstolót, ezen kívül a turisztikai ajánlatokat számos látványos attrakcióval színesítik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik