Élet-Stílus

Döbbenetesen néz ki a Photoshop-mágusok tökéletes férfiteste

Mutatjuk a képeket, de könyörgünk, senki ne vegye komolyan!

Pár hónapja végigtarolta az internetet a projekt, melynek keretében 18 ország grafikusait kérték fel, hogy photoshopolják “gyönyörűre”, azaz országuknak megfelelő szépségideál szerint alakítsák át egy lány fotóját. Az eredmény már akkor is meglepő volt, most pedig, ahogy arra számítani lehetett, megjelent a folytatás, természetesen egy férfival a főszerepben.

Fontos különbség, hogy most nem egy stockfotót használtak, hanem egy New York-i fotós egy saját magáról készített képét, amelyen egy szál alsóban mutatja meg kövérkés-úszógumis, tehát minden tekintetben teljesen átlagos testét. (Ironikus egyébként, hogy előszeretettel készít fitnesszfotókat.) A projekt ötletgazdája, a Superdrug Online Doctor oldal most 19 grafikust kért meg, természetesen ezúttal is a világ minden szegletéből, hogy “korrigálja” a szóban forgó testet. Nem is ragozzuk és nem is szeretnénk kommentálni – azt majd szokás szerint megteszik kedves olvasóink -, íme a képek, elöl az eredeti, aztán a beérkezettek:

Forrás: Superdrug Online Doctor
Forrás: Superdrug Online Doctor

A kedvencünk természetesen a világ egyik legdurvábban elhízott országából, az USA-ból érkezet kockahasas kép! A projekt oldalán még egy csomó összehasonlító ábra található, tessék böngészni és (el)gondolkodni: tényleg így néz ki egy Sikeres Férfi?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik