Élet-Stílus

Nővére kezét fogja a haldokló kisfiú az anyaméhben

„Jelenleg az ikertestvére az egyetlen, aki ott lehet mellette, hogy segítsen és fogja a kezét” – nyilatkozta a kicsik anyukája.

Szívbemarkoló ultrahangos felvétel járja az internetet arról a kansasi ikerpárról, melynek egyik tagja – mint kiderült – súlyos beteg. A szülőkkel az orvosok a legutolsó vizsgálaton közölték a rossz hírt, hogy születendő fiuk alig feleakkora, mint egészséges lánytestvére. A gyanú szerint a fiúcska súlyos szívrendellenességgel fejlődik, ami ráadásul az agya fejlődésére is kihat.

„Az orvosok szerint a szülés után csak akkor marad majd életben, ha azonnal megoperálják a szívét. Csakhogy erre az operációra nem kerülhet sor: a fiunk agyi rendellenességei miatt”

-nyilatkozta a KWCH hírcsatornának Brittani McIntire, az ikrek édesanyja. A kétgyermekes édesanya hozzátette, mikor hónapokkal ezelőtt kiderült, hogy ismét várandós, ráadásul egyszerre két gyermeket is hord a szíve alatt, madarat lehetett volna fogatni vele. A család örömét azonban beárnyékolta a rossz hír, hogy az egyik baba nem a megfelelő ütemben fejlődik.

Kép forrása: KWCH
Kép forrása: KWCH

„Szeretném őt átölelni és megszorítani a kezét, hogy tudja, ott vagyok vele, bármi történjék is. Erre azonban jelenleg kizárólag a testvérének van lehetősége”

-tette hozzá a nő, majd elárulta, a legutolsó vizsgálaton alig tudta visszatartani könnyeit, mikor látta, hogy az ikrek egymás kezét fogják.

„Az ikertestvérek többsége ilyenkor egymást ütögeti és rugdossa. De nem a mi gyerekeink. Lenyűgöző és egyben felemelő volt látni, ahogy egymás mellett, békében várják, hogy világra jöhessenek.”

Noha kisfiuk életben maradási esélyei nagyon rosszak, a kansasi szülők bíznak a csodában. Azt mondják, nem akarják feladni a reményt, hogy születése után mégis magukhoz ölelhetik majd kisfiukat.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik