Élet-Stílus

Kiszökött egy beteg az intenzív osztályról, hogy sört vegyen

Az orosz férfi egy szál lepedőben indult útnak a -16 fokos hidegben.

Miután felébredt az altatásból a hasi műtétje után, a szajanogorszki férfi, akinek nevét nem hozták nyilvánosságra, magához hívta az ügyeletes ápolónőt. Az elmondások szerint a beteg követelte a nővértől, hogy hozzon neki egy üveg sört, mert nagyon szomjas. Csak hogy a kórházi alkalmazott nemet mondott, a férfi pedig válaszul úgy döntött, saját kezébe veszi az irányítást.

Kép forrása: The Siberian Times
Kép forrása: The Siberian Times

Miután a nővér magára hagyta, a frissen operált beteg egyszerűen kikászálódott az ágyából, lepedőt csavart maga köré, majd a biztonságiakat kijátszva, kiszökött a kórház épületéből. A hírek szerint a férfi a legközelebbi éjjel-nappali boltot kereste, de arra nem számított, hogy a meglehetősen szokatlan megjelenése miatt nem szolgálják ki.

Kép forrása: The Siberian Times
Kép forrása: The Siberian Times

A szajanogorszki bolt személyzete a férfi láttán azonnal értesítette a rendőröket, akik néhány perc múlva a helyszínre érkeztek. Őrizetbe vették a férfit, majd visszaszállították az intenzív osztályra. Az eset után a kórház vezetése közleményben jelentette be, hogy a szökés hatására – és főleg a páciensek biztonsága érdekében – felülvizsgálják az intézmény biztonsági rendszerét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik