Élet-Stílus

Együtt reggelizett megkínzott védencével az állatorvos

Mikor a pár hónapos kölyök hozzákerült, az állatorvos azt hitte, nem fogja tudni megmenteni.

Graycie, a pitbull keverék lányka ugyanis rettenetes állapotban volt. Túl azon, hogy az éhezés miatt csontsoványra fogyott, kiszáradt és ki is hűlt. Ráadásul egy kezeletlen sérv, amit minden bizonnyal az állandó rugdosás következtében szerzett, komoly fájdalmak gyötörték.

Kép forrása: Facebook
Kép forrása: Facebook

A kutya január 29-én került dr. Andy Mathis rendelőjébe. Egy jószívű állatbarát vitte be, akinek megesett a szíve a remegő, bánatos szemű kutyán és úgy döntött, kerüljön amibe kerül, segít neki. Mathis azt mondja, korábban sosem látott még kutyát ilyen rossz bőrben, meg is lepte, hogy a fiatal állat még él.

„Tudtam, hogy a tapasztalatom és a rendelőm felkészültsége kevés lesz ahhoz, hogy megmenthessem az életét, ezért segítséget kértem a Georgia Egyetem állatorvosi karától”

-mondja doktor, majd hozzáteszi, miután az egyetemen megoperálták, Graycie visszakerült a rendelőjébe. A kutya állapota szerencsére javulni kezdett, de még néhány nap elteltével is túlságosan félt ahhoz, hogy egyen. Dr. Mathis egy nem mindennapi módszert választott, hogy rávegye védencét a táplálékfelvételre. Íme:

Posted by Granite Hills Animal Care on Saturday, February 13, 2016

Ahogy az a felvételen is látszik, a doktor együtt reggelizett félénk védencével. Hogy biztosan sikerrel járjon, a saját reggelijét is egy olyan edénybe készítette ki, amiből a kutyákat szokta etetni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik