Élet-Stílus

Túlvilági lényt fotózott a Google egy ódon pub ablakában

24.hu
24.hu

2016. 02. 15. 15:46

Egy gyorséttermet keresett a Google Street View szolgáltatásával a egy angol férfi Liverpool Walton nevű kerületében. Ahogy az utcákat böngészte, valami hirtelen megragadta a tekintetét. Egy több száz éves épület, a Stuart Hotel emeleti ablakát nézte megigézetten. Aztán hirtelen rájött, hogy egy túlvilági lénnyel néz farkasszemet.

„Ha jobban megnézed, te is látni fogod, hogy van bent az üvegen belül. Az szörny mellett pedig mintha egy másik kísérteties alak állna szmokingban, és egy méretes csokornyakkendőben” – írta a Lallana Experiment nevű felhasználó a Twitteren.

Kép: Google Street View

A Liverpool Echo megkereste a fotóval Tom Selment, a paranormális jelenségek egyik helyi szakértőjét, aki azt mondta, hogy az épület régóta fura történetek helyszíne. „Nagyjából 150 liverpooli pubban jelentek már meg kísértetek. A Stuart Hotel volt az egyik legaktívabb hely, bár jó ideje nem hallottam már onnan paranormális esetről” – mesélte, majd felelevenítette a legemlékezetesebb történetet.

Még 1897-ben az akkori tulajdonos, egy 41 éves férfi Walleseyből, név szerint Robinson Pemberton, kutakodni kezdet a pince felől hallható, kaparászó hang forrása után. Patkányokra gyanakodott, de nem talált semmilyen rágcsálókara utaló nyomot, a kaparászás pedig egyre csak hangosabb lett, míg végül már a szomszédos házakban is tisztán hallani lehetett.

Három nappal később az épület a tető csúcsától az alapig megremegett, minden ablakot ki kellett nyitni, nehogy a vibráció miatt betörjenek az üvegek. A rengés nem sokára abbamaradt, és azzal együtt a kaparászó hang is elmúlt.

Aznap este azonban egy vendég háromszor megkopogtatta az egyik falat, és valami három kopogással válaszolt neki. Aztán hamarosan visszatért kaparászás a pincébe. Pemberton egy hét után, már nem tudott mást kitalálni, áthívatta a közelben álló Szent Mária Templom papját, aki egy Bibliát hagyott a pincében. Attól kezdve a fura hangokat soha többé nem hallották.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Breaking Bad
TV Series 2008 - 2013 USA
2012 Season 5, episode 2 : Madrigal
Created by : Vince Gilligan
Director : Michelle MacLaren
Bryan Cranston
Photo: Ursula Coyote.
It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.