Élet-Stílus

Százezrek osztják az indiai szerelmespár megható történetét

24.hu
24.hu

2016. 02. 15. 18:29

Még egy csúnya baleset sem állhatott a szerelmük útjába.

Jai és Sunitha végzős gimnazistaként találkoztak először, és még őket is meglepte milyen gyorsan barátok lettek. Az utolsó év azonban hamar eltelt, a fiatalok útja pedig elvált az érettségi után. Azt mondják, két és fél évig semmit nem tudtak egymásról, mikor Sunitha megszerezte Jai számát és úgy döntött, felhívja őt születésnapja alkalmából.

A gimnazista barátság ezután új erőre kapott, a fiatalok egyre több időt töltöttek együtt. Bár akkoriban ezt nem mondta Sunithának, Jai beleszeretett a lányba. Aztán történt valami. Valami, ami alapjában változtatta meg mindkettőjük életét. Sunitha csúnya autóbalesetet szenvedett. Azt mondja, épp hazafelé vezetett a szüleihez; fáradt volt és elgyötört és csak arra tudott gondolni, hogy végre az otthoni kanapéra huppanjon, mikor elvesztette irányítását az autója fölött.

A kocsi felborult, Sunitha pedig súlyosan megsérült. A lány azt mondja, amikor az orvosok közölték vele, hogy a baleset miatt az arca teljesen összeroncsolódott, sokáig meg akart halni. Nem értette, miért történt vele mindez. Hetekig rettenetes fájdalmak gyötörték, akkor is, mikor beleegyezett, hogy Jai meglátogassa őt.

„Nem akartam neki szenvedést okozni azzal, hogy ilyen állapotban lát, de szükségem volt a támogatására”

-magyarázza a ma már egygyermekes édesanya, majd hozzátette, teljesen megdöbbent, mikor a látogatását követő este Jai megkérte a kezét.

„Egész éjjel rá gondoltam, és arra, mennyire szeretem. Nem tudtam nélküle elképzelni az életemet”

-mondja a fiatalember, aki nem sokkal később oltár elé vezette a menyasszonyát. Azóta megszületett közös gyermekük, Atmia is, és úgy érzik, boldogabbak nem is lehetnének.

Nézze meg a két fiatal szívbemarkoló történetét videón:

ATMIA – the story of the pure love of Jai and Sunitha.via – IndiSocialYou don’t need a reason to love someone. No reason can change your love for someone. ATMIA – the story of the pure love of Jai and Sunitha.

Posted by The Logical Indian on Sunday, February 14, 2016

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Reyhanli körzet, 2018. január 21.
Tankkal elhaladó török tüzéreknek integet egy férfi a szíriai határ közelében levő Hatay déli tartomány Reyhanli körzetében 2018. január 21-én, miután a török haderő az előző napon szárazföldi hadműveletet indított Olajág fedőnéven a Népvédelmi Egységek (YPG) nevű kurd milícia ellenőrizte északnyugat-szíriai Afrín térségében. A beavatkozás eddig 153 célpontra mért csapást, köztük fegyverraktárakra és óvóhelyekre. (MTI/EPA/SedatSuna)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.