Élet-Stílus

Órákkal azután, hogy először látta, feleségül kérte barátnőjét

A 35 éves ausztrál férfit még az sem zavarta, hogy választottja az Egyesült Államokban él.

„Amikor 5 éve regisztráltam arra a bizonyos weboldalra, igazából csak egy levelezőpartnert kerestem. Nem szerelmet”

-vallotta be a That’s Life című brit magazinnak a 32 éves amerikai nő, Kim Battent. A kétgyermekes édesanya, aki azóta Ausztráliában él azt mondja, egyetemi tanulmányai során rengeteget utazott és emiatt sokszor érezte magát rettentő magányosnak. Úgy döntött, online keres magának állandó barátokat, de azt álmában se gondolta volna, hogy az első férfi, akivel levelezésbe kezd, néhány hónappal később feleségül kéri őt.

Kim a That’s Life-nak elárulta, annak idején 14 héttel korábban jött a világra, mint várták, és a koraszülés következményeként súlyos szemkárosodást szenvedett: a jobb szemére szinte semmit nem látott, és a bal szemére is csak nagyon keveset. De nem hagyta, hogy mindez az útjába álljon: keményen küzdve haladt előre a célja felé.

Kép forrása: thats life
Kép forrása: thats life

„Davidnek már az első beszélgetéseink során beszéltem a látásgondjaimról, és hogy csak egy speciális program segítségével beszélgethetünk, ami felolvassa nekem az üzeneteit. De látszólag nem rázta meg. Másnap hívott telefonon és onnantól kezdve hónapokig telefonon tartottuk a kapcsolatot.”

5 hónap telt el így, mire sor került az első találkozójukra. Kim azt mondja, a repülőn rettenetesen izgult, de abban a pillanatban, hogy találkozott Daviddel, úgy érezte, hazaérkezett. Így aztán az sem lepte meg túlságosan, hogy a férfi még aznap este megkérte a kezét, és azonnal igent mondott. Újabb fél év telt el, mire összeházasodhattak, azóta pedig született két gyönyörű gyermekük.

Az elmúlt öt évben Kim látásgondjai is romlottak: nem sokkal azután, hogy David feleségül vette őt, teljesen megvakult. A fiatal nőt azonban ez se akadályozhatta meg abban, hogy teljes és boldog életet éljen. Azt mondja, az új dolgok megtanulása – pelenkázás, vagy a séta a gyerekekkel – időbe telt, de mindig sikerrel vette az akadályokat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik