Élet-Stílus

Hatalmas meglepetés érte a házaspárt hét hónappal hármasikreik születése után

Hónapokig próbálkoztak gyermekvállalással, nem jártak sikerrel. Nem mindennapi meglepetésben volt részük a termékenységi kezelések után.

Néhány hónappal azután, hogy 2012-ben megismerkedtek egy vakrandin, a utahi Julie és David úgy döntött, összeköti az életét. Mivel szerettek volna fiatal szülők lenni, azonnal belevágtak a családalapításba. Csakhogy a várva várt gyermekáldás nem jött. Hónapokig próbálkoztak természetes úton, majd a sokadig kudarc után úgy döntöttek, felkeresnek egy termékenységi klinikát.

2013. júliusában kapták az első örömhírt: ekkor derült ki, hogy a kezelés sikeres volt, és hogy Julie gyermeket vár. Hetekkel később kiderült az is, hogy Julie szíve alatt nem egy, de egyszerre három kis élet növekszik, akik közül ketten, egypetéjű ikrekként fejlődtek. Bár a terhesség látszólag komplikációk nélkül zajlott, a 19. hétben meg kellett operálni az egypetéjű ikerbabákat egy ritka komplikáció, az úgynevezett iker-iker transzfúziós szindróma miatt.

Kép forrása: Facebook
Kép forrása: Facebook

2014. márciusában Julie egészséges hármasikreknek adott életet. Az első időszak nehézsége után a házaspár úgy döntött, tovább bővítené a családot. Mivel az ikrek még kicsik voltak, elhatározták azt is, ezúttal nem sietnek. 6-9 hónapot adtak maguknak: ha ezidő alatt Julie-nak nem sikerül természetes úton teherbe esnie, ismét felkeresik a termékenységi klinikát.

Kép forrása: Facebook
Kép forrása: Facebook

És ekkor jött az igazi meglepetés. Julie már az első hónapban teherbe esett, mint később kiderült ikrekkel. A szülők azt mondják, mikor megtudták, hogy ismét ikreket várnak, először nem hittek a fülüknek. És bár tudják, hogy rengeteg feladatuk lesz az öt gyermekük mellett, azt mondják, boldogabbak nem is lehetnének.

Kép forrása: Facebook
Kép forrása: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik