Élet-Stílus

Szívszaggató levélben búcsúzott rákbeteg kislányától az anya

Azért tette közzé a megható sorokat, hogy felhívja a figyelmet azokra az apróságokra, akik most is az életükért küzdenek.

Eddig a pillanatig százezernél is többen látták azt a videót, melyen egy 39 éves virginiai édesanya olvassa fel búcsúlevelét négyéves kislányának. Lindsay Rhoades az ABC News amerikai hírcsatornának elmondta, azért döntött úgy, hogy videóra veszi és közzéteszi, ahogy felolvassa a kislányának írt levelet, mert szeretné felhívni az emberek figyelmét a világ minden rákbeteg kisgyermekére.

Hozzátette, négyéves lányát, Kate-et 2013-ban diagnosztizálták akut limfoid leukémiával. A kislány ezután minden létező gyógykezelést megkapott, sőt, 2015. szeptemberében gyógyultnak is nyilvánították, idén januárban ismét rosszabbul lett. Egy vérvizsgálatból kiderült, Kate leukémiája kiújult és egy nappal a diagnózis után meghalt.

Lindsay búcsúlevelét egy órával Kate halála után írta, a négyéves kislány szobájában. Azt mondja, korábban is írt már levelet gyermekének, ez az egy azonban igazán különleges: „beleírtam mindent, amit valaha mondani szerettem volna neki” – mondta, majd hozzátette, kislánya igazi angyal volt.

„Türelmes, gyengéd, kíváncsi és nagyon-nagyon édes. Hatalmas szíve volt, amiben mindenkinek jutott hely, különösen azoknak akiknek a legnagyobb szükségük volt a szeretetre. Kate emellett nagyon mókás és jókedvű kislány volt. Azt hiszem, ha kapott volna egy lehetőséget, nagy dolgokra lett volna képes.”

Our dearest darling, Kate by Lindsay RhoadesPlease watch and share this very touching and powerful expression of a mother’s love for her daughter. An hour after 4-year-old Kate Rhoades passed away from cancer her mom Lindsay sat in her bed and wrote this very poignant letter. Lindsay read the letter at Kate’s memorial service which was standing room only. In an effort to share Kate’s story with even more people, she agreed to read the letter again from the same spot that she wrote it a few short weeks ago. Thank you to Lindsay White Rhoades and her husband Mike for allowing us this opportunity to honor Kate and continue her legacy.

Posted by TheTruth365 on Tuesday, February 9, 2016

„Csak a Jóisten tudja, hogy éljük majd túl a kedves arcod, imádnivaló hangod és a cserfességed nélkül. Ha találkozol vele, mindenképpen kérdezz rá, miért volt szüksége rád. Aztán látogass el hozzánk és oszd meg velünk a válaszát. Gyere egy csinos hóesés formájában télen, vagy egy szeles napon tavasszal, vagy a gyönyörű róka képében, ami a kertünkben szokott sertepertélni. Látogass meg minket! Tudjuk, hogy nem maradhatsz majd, de kérlek ígérd meg, hogy eljössz…”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik