Élet-Stílus

Autópályán kóborló kutyát mentettek a rendőrök – fotók

Egy kis időre még a forgalmat is teljesen leállították, hogy biztonságba tudják helyezni a sávok között mászkáló németjuhászt. Az amerikai rendőrök tette nagy sikert aratott a Facebookon.

Alig fél nap alatt már több mint húszezren like-olták a massachusettsi állami rendőrség Facebookos bejegyzését, amiben egy autópályán sétálgató eb befogásáról adta hírt. A beszámoló szerint eleinte nehezen tudták a bejelentésre kiérkező első rendőrök a sávok között cikázó németjuhászt, és végül egy közeli kisváros rendőreinek, valamint a massachusettsi közlekedési minisztérium munkatársainak segítségével sikerült az ebet lementeni az útról.

A rendőrök végül ideiglenesen teljesen leállították a forgalmat a többsávos autópályán, és az egyik rendőrnek sikerült egy müzliszelettel az autójába csábítania a kutyát, aki miután beugrott az autóba, a vezetőülésben foglalt helyet.

Early this afternoon, the State Police Barracks in Andover received reports of a large German Shepherd walking in the…

Posted by Massachusetts State Police on Wednesday, February 10, 2016

A kutyust végül egy közeli menhelyre szállították, aminek munkatársai végül visszaadták a Lexi nevű ebet gazdáiknak, akik minden bizonnyal nagy megkönnyebbüléssel fogadták elcsatangolt kedvencüket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik