Élet-Stílus

850 év múlva elpusztul a föld

Földönkívüliek (Array)
Földönkívüliek (Array)
Legalábbis ezt mondták egy ír asztalosnak bankellenes földönkívüliek, miután űrhajójukkal elrabolták a nyugdíjas férfit.

A 61 éves Gerry Battles a falusi kocsmából tartott hazafelé egy karácsonyi italozás után Kildimóban, amikor váratlanul egy éles fénycsóva jelent meg előtte. Ezzel kezdetét vette élete legfurcsább utazása, aminek vége az lett, hogy megtudta, mikor és hogyan fog elpusztulni az élet a földön. A nyugdíjas férfit azon az estén, 2001. december 26-án ugyanis földönkívüliek rabolták el. Legalábbis ezt állította az ír sajtónak.

Elmondása szerint már csak pár percre járt házától, amikor a rejtélyes fehér fény magához vonzotta, és nem sokkal később már egy űrhajón találta magát, negyven másik férfi társaságában. „Mindannyian le voltunk bénulva, csak a szemeimet tudtam mozgatni, így nem láttam túl sokat” – idézte Battles-t az Irish Mirror.

Ezután meglátta a földönkívülieket, akik közül az egyik telepátiával kommunikált vele, meglepődve, hogy a férfi nem fél tőlük, úgy, mint a többiek. Majd megkérdezte tőle, mit szeretne látni, amire ő azonnal rávágta, hogy az Északi-sarkot. Majd egy pillanat alatt már ott is voltak.

A földönkívüli aztán Battles-nek elmondta, hogy az ő civilizációja „négymillió fényévvel fejlettebb” az emberiségnél, és már ezer éve figyelnek és tanulmányoznak minket. Majd azt is megtudta tőle, hogy 850 év múlva ki fog halni az emberiség, méghozzá egy hatalmas aszteroida becsapódása miatt.

Battles elmondása szerint a földönkívüli arra is figyelmeztette az embereket, hogy ne bízzanak a kormányokban és bankokban, mert azok „már az első naptól kezdve hazudnak nekünk”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik