Élet-Stílus

Tündéri videó: zavarba esik a kisfiú édesapja ikertestvére láttán

Stephen, az apuka és egypetéjű ikertestvére, Michael úgy hasonlítanak, mint két tojás. Teljesen megértjük a kisfiú zavarát.

A kis videót, ami most kezd majd igazán terjedni az interneten, a kicsit több mint egyéves kisfiú édesapja, Stephen Ratpojanakul töltötte az internetre február 8-án. Az azóta eltelt két napban 100 ezernél is többen látták a felvételt, a hatalmas érdeklődés pedig nem csoda: imádnivaló jelenetet rögzítettek.

Stephennek (a videón szürke pulóverben) ugyanis van egy ikertestvére, Michael, aki a megszólalásig hasonlít az édesapára. Nem csoda, hogy kisfia – akinek nevét nem hozták nyilvánosságra – rögtön zavarba esik, mikor a testvérek arra próbálják rávenni, találja ki melyikük az édesapja. A gyerek felváltva kéredzkedik át egyik férfitől a másikhoz, és jól láthatóan abban bízik, hogy ezúttal jól választott. Aztán jobban megnézi a vele szemben lévő arcot.

Nem ez az első olyan videó, ami ilyen, vagy ehhez hasonló jelenetet rögzít. Tavaly januárban már született egy ilyen felvétel, ahol az édesapa és ikertestvére egy kislányt tréfálnak meg. Ezt a videót tavaly végül egymilliónál is többen látták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik