Élet-Stílus

Tízéves modell kislány miatt borultak ki a netezők

A világ legszebbjének mondott kislányt sokan attól féltik, hogy pedofilok áldozatává válik.

Bár még mindössze csak 10 éves, az orosz származású Kristina Pimenova modellként már többször is megfordult a világ legnagyobb divatcégeinek kifutóján. Csak, hogy néhány példát mondjunk, dolgozott már az Armaninak és a Dolce & Gabbanának, de szerepelt az amerikai Vogue címlapján is. Most pedig hosszú távú szerződést kötött az LA Models elnevezésű modellügynökséggel is.

Szintén modell édesanyja, Glikerija Shirokova elmondta, lánya fiatal kora ellenére nagyon élvezi az őt övező megkülönböztetett figyelmet és profikat megszégyenítő módon mozog a kamerák kereszttüzében. Hozzátette, míg kisebb volt, minden fotózásra magával vitte a kislányát. Az egyik ilyen után döntött úgy, hogy modellt farag belőle, miután Kristina minden, a szakmában jártas ismerősét elbűvölte.

Kép forrása: Instagram
Kép forrása: Instagram

„Már az első fotózása után ráérzett a dolog ízére: függetlenül attól, hogy ruhabemutató, vagy divatshow, mindenhol elemében van”

-mondja a büszke anya, aki biztos abban, hogy gyermeke a modellkedés minden másodpercét élvezi. A 40 éves Glikerija emellett elárulta, lányáról rendszeresen oszt meg friss fotókat Kristina Twitter- és Facebook-oldalán. És ez volt az a pont, ahol a netezőknél elszakadt a cérna. Szerintük az anya komoly veszélybe sodorja gyermekét, aki a képekkel pedofilok céltáblájává tesz.

Az anya reagált a felhozott vádakra. Azt nyilatkozta, a képekben nincs semmi erotikus vagy izgató. Ha valaki ilyennek látja lányát, az nyilvánvalóan pedofil, akinek érdemes lenne felkeresnie orvosát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik