Élet-Stílus

Megható levéllel küldte vissza az elvesztett pénztárcát a 10 éves kisfiú

„Tudom milyen érzés elveszíteni valamit” – írta a kísérőlevélben az amerikai kisfiú.

A 22 éves kaliforniai Taylor Sloan nem egész két héttel ezelőtt, egy motocross rendezvényen hagyta el a pénztárcáját. Az ABC News amerikai hírcsatornának azt mondta, a tárca valószínűleg akkor csúszott ki a táskájából, mikor elfoglalta a helyét a lelátón és egész addig fel se tűnt neki, hogy elvesztette, míg a rendezvény véget nem ért.

Sloan elmondta, ezek után azonnal letiltatta a hitelkártyáit és kérvényezte az új személyazonosító igazolványát is. Hozzátette, álmában se gondolta volna, hogy a tárcát, amiben a kártyákat leszámítva harminc-negyven dollárnyi készpénz volt, valaha is viszontlátja majd. Nem így lett.

Kép forrása: ABC News
Kép forrása: ABC News

A napokban ugyanis levelet kapott egy tízéves kisfiútól, bizonyos Nasim Lawrence-től, aki nem csak hogy megtalálta az elveszett tárcát, de egy szívmelengető kísérőlevéllel együtt vissza is küldte a tulajdonosának. Sloan a hírcsatornának megmutatta a levelet is, amiben ez állt:

„Kedves Ms. Sloan,

A nevem Nasim Lawrence, tíz éves vagyok. Az oakland-i Super Motocross nap után találtam meg a pénztárcáját, a földön. Tudom milyen érzés elveszíteni valamit, ezért úgy döntöttem, vissza fogom juttatni magához a pénztárcát. Remélem, ezzel egy kis mosolyt csalok az arcára és örülni fog, hogy visszakapja a pénzét és a kártyáit is. Örülök, hogy én találtam meg, és nem egy rossz ember, aki ellopta volna Öntől. Nagyon kedves embernek tűnik, aki kedves dolgokat csinál az emberekkel, ezért szerettem volna meglepni én is valamilyen kedvességgel. Plusz: ilyen esetben ez a helyes cselekedet.

Tisztelettel,

Nasim”

Sloan az ABC-nek elmondta, miután kézhez kapta a nem mindennapi csomagot, felvette a kapcsolatot Nasim édesanyjával, hogy személyesen köszönhesse meg a kisfiú kedvességét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik