Élet-Stílus

Úgysem találja ki, miért szakított a pár, akik túl kövérek a munkához

Két éve járta be a sajtót egy kórosan elhízott angol pár története. Orvosi szakvélemény igazolta, hogy Stephen és Michelle Beer is túl kövérek a munkavállaláshoz, de nyíltan beszéltek arról, hogy milyen szívesen költik a megélhetésüket jelentő állami támogatást gyorsételekre.

Miután szerepeltek a „Too Fat to Work” (Túl kövér a munkához) című műsorban, egy tévésorozatban masszív fogyókúrába kezdett a pár. A végére a kezdeti 350 kilójukból több mint nyolcvanat adtak le, így hosszú évek óta először képesek voltak szexelni egymással.

Stephen és Michelle azóta összeházasodtak, és 13 gyermeket nevelnek Plymouthban. Havi 2000 font (823 ezer forint) támogatásból élnek.

Stephen és Michelle nemrég szerepeltek a brit ITV The Jeremy Kyle Show című műsorában. A nő vállalta, hogy részt vesz egy hazugságvizsgálatban, a gép pedig háromszor egymás után jelezte azt, hogy nem mond igazat, amikor azt állítja, hogy hűséges Stephenhez.

„Mindháromszor elbukott, amikor azt kérdezték, hogy az utóbbi időben csókolt-e rajtam kívül mást szenvedéllyel, volt-e szexuális kapcsolata rajtam kívül, és lefeküdt-e mással. Jeremy Kyle azt mondja, a teszt 99 százalékban biztos, akkor én mit mondhatnék” – nyilatkozta Stephen.

Michelle azonban azt mondja, az egész teszt hülyeség volt, és kitart amellett, hogy hűséges a férjéhez. Azt mondja, Stephen örökké ok nélkül féltékenykedik, ami már kibírhatatlan. „El kellett gondolkodnom, hogy egyáltalán szeretem-e még, szörnyen viselkedett.”

A nő azonban továbbment a gondolkodásánál: kutakodni kezdett, háta azért féltékenykedik a férje, mert tulajdonképpen neki lenne takargatnivalója. Rájött, hogy Stephen gyakran cseveg egy nővel a Facebookon.

„Nem hiszem, hogy fizikailag történhetett valami közöttük, csak dühös voltam a sok idő miatt, amit vele tölt” – mondta.  A feszültség odáig fajult, hogy Michelle ideiglenesen egy barátjához költözött, mert nem bírta az állandó veszekedést.

(via Metro)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik