Élet-Stílus

Lánya szeme láttára nyársalt halálra egy elefánt egy turistát

elefant-gopro(960x640).jpg (Array)
elefant-gopro(960x640).jpg (Array)

Megtaposott és felnyársalt egy 36 éves brit turistát egy megvadult elefánt Thaiföldön, 16 éves lánya szeme láttára – jelentette a helyi és a brit sajtó. Gareth Crow élettársával, valamint két gyerekükkel nyarat a délkelet-ázsiai országban, és lányával kettesben mentek el egy elefántos kirándulásra Ko Samui szigetén , amikor a tragédia történt.

A beszámolók szerint az állat akkor támadt a két turistára, amikor a idegenvezetőjük leszállt az állat hátáról, hogy fényképeket készítsen róluk. Szemtanúk elmondása szerint a Golf nevű hímelefánt a támadás előtt zaklatottnak tűnt, és nem követte gondozója utasításait, aki ezért egy bottal verte, amíg nem engedelmeskedett.

Ezután előbb az idegenvezetőre támadt, és felnyársalta agyarával, majd hátsó lábaira állt, a földre dobva a hátán lévő férfit és lányát, akiket megtaposott. Majd halálra nyársalta Crow-t, és elszaladt. A férfi lányát előbb egy helyi kórházba szállították, majd egy bangkoki kórházba vitték át. Sérülései a beszámolók szerint nem voltak súlyosak. A helyi idegenvezető állapotáról nem közöltek információkat.

Az esettel kapcsolatban nyomozást indítottak a helyi hatóságok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik