Élet-Stílus

Percekkel első találkozásuk után összeházasodtak

Instagram-esküvő: házasság első látásra.

Erica Harris 36 éves, a kaliforniai Murrietában él. A napokban összeházasodott egy Arte Vann nevű férfival. Néhány perccel azután, hogy életükben először találkoztak.

Arte az ország másik végében, a New York-állambéli Earltonben élt. Egy évvel ezelőtt történt, hogy A három gyermeket nevelő Erica az Instagramon ráakadt a férfi profiljára. Először az tűnt fel neki, mennyire „cuki” az avatarja, aztán elkezdte like-olni a Arte fotóit.

Természetesen a férfi is azonnal végigpásztázta Erica képeit. Majd készített magáról egy fotót, amelyen megjelölte a nőt. Nem sokkal később már kommenteltek is egymás képei alá, majd elkezdtek csetelni. Aztán jöttek a telefonhívások:

volt, hogy 6-8 órát beszéltek egymással.

Erica egyszer csak azt érezte, hogy túl szorossá kezd válni a kapcsolat, és úgy döntöttek, hogy törlik magukat az Instagramról.

De – ahogy az szokott lenni – így sem volt jó. Több hónap kihagyás után a nő üzenetet küldött:

Arte, szükségem van rád”.

Sokáig nem érkezett válasz – Erica nem tudhatta, hogy a férfi szörnyű autóbalesetet szenvedett, és nem volt abban az állapotban, hogy válaszoljon. De aztán tavaly novemberben, hosszú idő után megtört a csend, ismét jöttek a végeláthatatlan csetek és telefonok, majd egy komment után (valaki beírta nekik egy kép alá, hogy miért nem házasok) a férfi döntést hozott: kilépett a munkahelyéről, vásárolt egy Kaliforniába szóló repülőjegyet

csak odaútra,

és megtörtént az első találka az ontariói repülőtéren. Még ott, a helyszínen összeházasodtak.

A kép forrása: Instagram
A kép forrása: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik