Élet-Stílus

Régi-új nő tűnik fel Bereczki Zoli mellett

Előkerült egy nő Bereczki Zoltán múltjából, és hamarosan együtt állnak színpadra. Sokan hiszik, hogy a színész zenei karrierje a Rómeó és Júliával indult, ám az igazság az, hogy az énekes már évekkel korábban is koncertezett. Ezekben az években ismerkedett meg Váczi Eszterrel: az énekesnő akkoriban Szörp nevű zenekarával, Bereczki pedig a Sketch nevű formációval állt színpadra.

“A nagyközönség engem a színházból ismer, sokan nem tudják, hogy a kilencvenes években nekünk volt egy zenekarom, a Sketch, amellyel klubokban játszottunk, ahogyan Eszterék is. Innen az ismeretség. Már akkor tetszett a hangszíne, és mi le is jártunk az ő koncertjeire, fantasztikus zenészekkel játszott együtt. Később kicsit elvesztettük egymást, és akkor figyeltem fel rá újra, amikor a quartetjével hallottam játszani. Nagyon jók a dalaik, erősek a szövegek, és azt gondolom, akinek az életében változások vannak, annak kötelező meghallgatnia őket. Ennek apropóján döntöttem úgy, hogy Esztert hívom vendégül az első idei nagykoncertemre a Magyar Színházba”

– mondta a szabadságot nehezen viselő Bereczki, aki Eszterrel több dalt is előad majd közösen.

Az énekes egyébként januárban rápihent az előtte álló évre, és elárulta, idén sem fog unatkozni, tervei között új színházi darab, tavasszal új dalok és a rajongók nagy örömére új poplemez is szerepel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik