Élet-Stílus

Som Lajosnak nincs hol laknia, kitagadta az anyja

Som Lajos (Array)
Som Lajos (Array)

Som Lajos kínos körülmények között távozott az idősek átmeneti otthonából, ahonnan visszaköltözött édesanyjához, de Margit asszony kitagadta és elküldte onnan.

“Anyám egyszer csak kihívta a mentősöket, mert szerinte eszméletlen voltam, pedig nem is volt semmi bajom. Ezen aztán összevesztünk, és olyanokat vágott a fejemhez, hogy többé nem vagyok a fia, és kitagad. Tényleg úgy beszélt velem, mint valami idegennel. Ezek után onnan is eljöttem, most egy zuglói panzióban lakom. Annyi szerencsére összejött a külföldi jogdíjakból, hogy ezt a napi 10-15 ezer forintot egyelőre meg tudjam engedni magamnak, de az exnejemnek is hálás lehetek. Sok mindenben segít, kaját is hozott”

– mondta a Blikknek Som, aki reméli, előbb-utóbb beköltözhet egy új önkormányzati lakásba, a régi ugyanis felújítás alatt áll, sőt mivel emeleten van, nem is tud oda felmenni mozgáskorlátozottsága miatt.

A cikkből kiderül, hogy a Piramis alapítóját alkohol fogyasztás miatt tették ki az idősek otthonából, de állítása szerint nem volt komoly az ügy, csak szilveszterkor akarta egy kicsit jól érezni magát.

“Nem akarom folytatni az önpusztítást, most is joghurtot ittam. Csak szabad akarok lenni, mint a sasmadár.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik