Élet-Stílus

El kell altatni Schobert Norbi kutyáját

Szultán, a 14 éves golden retriever még akkor került Schobert Norbihoz és Rubint Rékához, amikor első közös karácsonyukat ünnepelték, azóta pedig hűséges családtag náluk. A fitneszguru borzalmas napokat él át, szeretett kutyája ugyanis az utolsó napjait éli.

“Sajnos a szervezete egyre gyengébb, az utóbbi pár napban már lábra állni sem tudott, olyan fájdalmai vannak, emiatt pedig éppen pelenkázni kell, mert ahhoz nincs ereje, hogy kimenjen elvégezni a dolgát. Biztos vagyok benne, hogy annyira fájnak az ízületei, hogy inkább egész nap csak fekszik, úgyhogy lassan fel kell készülnünk arra, hogy elengedjük őt. Lassan eljön a búcsú ideje. Azt hiszem, el fogjuk őt vinni az állatorvoshoz, és addig simogatjuk Rékával, és az édesanyámmal, amíg örök álomba merül a mi kis kedvencünk.

Nagyon sokat kaptunk tőle, ott volt minden boldog pillanatunknál, segített a gyerekeimnek megtanulni járni, hiszen kicsiként belé kapaszkodva tették meg az első lépéseiket. Őszintén szólva úgy szeretem őt, mint a saját gyerekeimet” – mondta Norbi”

– mondta a Blikknek Schobert, aki nagyon nehezen éli meg ezeket a napokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik