Élet-Stílus

Bepasizott Szorcsik H. Viki

A két gyermekét egyedül nevelő színésznő, Szorcsik H. Viki hosszú idő után újra szerelmes. Barátjának egyelőre csak keresztnevét árulta el, Levente állítólag minden szempontból tökéletes társnak tűnik.

“Még nagyon a kapcsolat elején vagyok, de tény, hogy Leventével szeretjük egymást, és nagyon várja, hogy megismerhesse a gyerekeimet. Bár régóta ismerem Leventét, és a szakításom után lettünk igazán lelki társak, amiből kibontakozott a szerelmünk, de nem kapkodok. Felelősséggel tartozom a gyerekeimért. Levente nagyon megbízható, megértő férfi, egészen más, mint a gyerekeim apukája, ő is elmúlt harmincéves, mellette biztonságban érezném magunkat, mégis néhány hónapnál több idő kell ahhoz, hogy elkötelezzem magam”

– mondta a Blikknek Viki, aki nem kap színésznőként munkát, így civil állást keres.

“Dolgozhatnék nyugodtan, mert a picik oviba, bölcsibe járnak. Bármilyen munkát elvállalnék, hiszen sokszor kértek fel modellnek, de ha kell pincérnőnek, pultosnak, butikba, fehérnemű- vagy édességboltba eladónak, titkárnőnek is elmennék, hiszen a csekkeket be kell fizetnem. Nem zavar, hogy ennyi idősen egyedül kell nevelnem a gyerekeimet, mert sok anyuka van ilyen helyzetben, egyáltalán nem derogál a munka, mert szeretem az embereket.”

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik