Élet-Stílus

Azt hitte, szívatás – de tényleg őrült nagy pók volt a fürdőben

A zuhanyozóban dekkolt az ízeltlábú.

Bizarr látvány fogadta Levis Brownt kézmosás közben 2016. január 28-án csütörtökön 18:30 perckor. A férfi, aki nemrég költözött egy londoni lakásba, gigantikus pókot vett észre a zuhanytálcában.

Jó poén, gondolta először, mert biztos volt benne, hogy a barátnője viccelte meg egy műpókkal. Húsz perccel később hazaért a párja, Lewis közölte vele, hogy egyáltalán nem ijedt meg a szívatástól – mivel a nőnek fogalma sem volt róla, miről beszél, ezért a férfi visszament a fürdőszobába, és döbbenten vette észre, hogy tényleg nem kamu: a pók már pár centivel arrébb tartózkodott. Amikor kiderült, hogy egy

rohadt nagy, élő pók van a fürdőszobájukban,

pánikba estek, és azt tették, amit szinte mindenki csinált volna a helyükben: lefotózták a szörnyeteget, és a képet kitették a Facebookra.

A kép forrása: Facebook
A kép forrása: Facebook

Miután a világon senki nem tudott hasznos tanácsot adni nekik, hogy miféle ízeltlábú ez, és hogyan lehet semlegesíteni, Lewis tudta, hogy neki kell megvívnia a harcot. Először a lefolyódugóval próbálta ártalmatlanná tenni (ezt is lefotózta),

A kép forrása: Facebook
A kép forrása: Facebook

majd pedig egy törölközőt használva teljes testével rávetődött, és kirohant az utcai szemeteshez, hogy kidobja. Mivel nem mert meggyőződni arról, hogy a pók túlélte-e a támadást, a környék lakói bizonyára nem túl nyugodtak mostanában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik