Élet-Stílus

Megalázták a kamaszlányt anyja előtt – a Facebookon vágott vissza

A feldühödött anya nem érti, az eladó miért tett megjegyzéseket lánya alakjára.

„Azt kívánom, bárcsak lett volna annyi bátorságom, hogy visszavágjak neked valamivel. Például azzal, hogy rengeteg fiatal lány szenved önbizalomhiánytól pont azért, mert vadidegenek azzal sokkolják őket, hogy nem tökéletesek”

-írja felháborodott Facebook-posztjában a kansasi édesanya, aki akkor volt fültanúja a durva megjegyzésnek, amit az eladó a lányára tett, mikor vásárolni vitte őt egy Dillard üzletbe. Megan Naramore Harris a wichitai KAKE News hírcsatornának elmondta, nem sokkal korábban egy másik üzletben már kiválasztották lánya ruháját, a Dillardba csak a móka kedvéért mentek be.

Dear sales lady at Dillard’s Towne East Mall, This is my teenage daughter who wanted to try on dresses for an upcoming…

Posted by Megan Naramore Harris on Wednesday, January 20, 2016

„A ruhát, amit a lányom felpróbált én találtam. A kezébe adtam és arra kértem, hogy próbálja fel. Megtette a kedvemért, bár már a legelső pillanattól azt mondta, nem neki való. Mikor kijött a próbafülkéből, megállapítottam, hogy nagyon csinos és elővettem a telefonomat, hogy lefotózzam”

-írta Megan, majd hozzátette, ekkor lépett közbe az eladó, aki közölte a 13 éves Lexivel, hogy nem ártana felvennie a ruha alá majd egy alakformáló fehérneműt. Az anya a megjegyzés hallatán visszaküldte lányát a fülkébe átöltözni, majd vitatkozni kezdett az eladóval.

„Néhány perccel később távoztunk a boltból. Most már sajnálom, hogy akkor nem vágtam vissza. Leginkább azért, mert úgy tűnt, fel se fogod, milyen jelentősége lehet a szavaidnak. Ezek a fiatal lányok – ahogy a lányom is – úgy tökéletesek, ahogy vannak. Légy óvatos, hogy mit mondasz előttük, nem tudhatod, milyen pozitív, vagy épp negatív folyamatot indítasz el bennük egy ártatlannak tűnő megjegyzéssel.”

Az édesanya posztját természetesen azonnal osztani kezdték a Facebookon: eddig a pillanatig közel félmillióan lájkolták és százezren osztották meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik