Élet-Stílus

Elájult az apa, mikor megtudta, négy lány után végre fia lesz

Azt mondja, bár évek óta várt erre az örömhírre, mégsem volt igazán felkészülve a dologra.

Mikor tavaly év végén felesége közölte vele, hogy ötödik gyermeküket várja, a 38 éves New York-i édesapával madarat lehetett volna fogatni. Julio Pena az ABC News amerikai hírcsatorna riporterének elmondta, négy lánygyermek után titkon abban reménykedett, ötödszörre fia születik majd.

Születendő gyermekük nemét végül nem az orvosnál, hanem néhány nappal később, egy a 16 éves lányuk által szervezett bulin tudták meg.

„A feleségem szerette volna, ha a gyerek neme mindkettőnknek meglepetés lesz, ezért megkérte az orvosát, hogy a baba nemét írja le egy papírra, tegye egy leragasztott borítékba. Ezt végül odaadta Candice-nek, aki elkészíttette a baba nemének megfelelő színű tortát.”

A pillanatot, ahogy a szülők megtudják, hogy fiuk lesz, az összegyűlt családtagok és barátok rögzítették. Így felvették azt is, ahogy az apa szó szerint elájul, mikor meglátja a kék tortabelsőt.

„Olyan régóta vártam már erre a pillanatra, hogy el se tudom mondani. És, most, hogy végre teljesül az álmom úgy érzem, mégsem voltam erre felkészülve”

-vallotta be az apa, majd hozzátette, a hírt követően még hosszú percekig nem tért magához a sokkból. Csak ült csöndesen maga elé bámulva a kanapén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik