Élet-Stílus

20 éves A dzsungel könyve, X-Faktorosok köszöntötték

Ma ünnepli 20. születésnapját és egyben ezeregyszázadik előadását A dzsungel könyve a Pesti Színházban. Az X-Faktorban megismert Spoon21 tagjai úgy gondolták, hogy Facebook-oldalukon egy feldolgozással köszöntik Dés László, Geszti Péter és Békés Pál zenés játékát.

„Nagyon izgalmas, hogy van egy magyar zenés darab, ami alig egy évvel fiatalabb nálunk. Túlzás nélkül mondhatom, hogy mi ezekre a Dés-Geszti dalokra nőttünk fel” – mondta a 24.hu-nak a zenekar énekese, Marci. „A Pofonofon az egyik nagy kedvencünk, és a Farkas vagyok című dalt is szeretjük. Úgy gondoltuk, hogy az utóbbi feldolgozásával mi is felköszöntjük A dzsungel könyvét” – vette át a szót Peti.

A srácok azt mondják, még mindig az utcazenélés szerelmesei, így ennek az életérzésnek a világát próbálták meg visszaadni a videóban.

„Ez egy akusztikus feldolgozás, egy lépcsőházban vettük fel. Ahogy mi szeretjük, néha furcsa hangszerekkel dolgozunk. Most például egy vázán dobolok” – mesélte a dalról Cici.

Boldog 20. szülinapot A dzsungel könyvének! Mi is megnézzük ma este a Pesti Színházban. Ti láttátok már a Vígszínház előadását?? :)

Közzétette: Spoon 21 – 2016. január 28.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik