Élet-Stílus

Eltemette macskáját, majd a cica pár óra múlva megjelent a konyhájában

A brit önkormányzati képviselő ezután egy igen kellemetlen kérdéssel szembesült.

Matt Strong a manchesteri Chorltonban autózott, amikor látta, ahogy egy autós elgázol egy macskát, amiben legnagyobb fájdalmára saját cicáját ismerte fel. A munkáspárti önkormányzati képviselő azonnal hazavitte az állat tetemét, és kertjében eltemette, majd a Twitter-oldalán osztotta meg a gyászhírt követőivel.

„Szomorúan búcsút kellett vennem barátomtól, Gustól, aki a Barlow Moor Roadon cserbenhagyásos gázolás áldozata lett” – írta Strong, egy fényképet osztva meg macskájáról.

matt strong cat

Alig pár órával később azonban jött a csavar. Gus ugyanis nem sokkal a temetés után megjelent a konyhájában, nagyon is élve. „Nos, ez kellemetlen, a kertembe elásott macska nem az enyém. Pont úgy nézi ki, de Gus él, és teljesen jól van” – írta alig két és fél órával a gyászhír után Strong.

A képviselő a Manchester Evening Newsnak elmondta: a halott macska szinte teljesen olyan volt, mint az ő cicája. Annyira, hogy még a verekedések után maradt sérülésnyomok is hasonlóak voltak. Strong végül kiásta az eltemetett állatot, elvitte egy állatorvoshoz, és jelenleg keresi gazdáját.

A képviselő hozzátette: sajnálja az elgázolt cica gazdáit, bárkik legyenek is. „Pontosan tudom, mit fognak érezni” – mondta Strong.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik