Élet-Stílus

Hatalmas sztár lett a versenyfutó véreb

Napról napra egyre népesebb Ludivine rajongótábora, amióta a fiatal nőstény véreb, csak úgy saját szórakoztatására részt vett egy félmaratoni futóversenyen, az alabamai Elkomntban.

A legérdekesebb, hogy a kutyus nem azért futott, mert a gazdája is versenyzők között volt, csak megtetszett neki a nagy felhajtás. Ludivine a verseny rajtjától nem messze egy farmon él, a gazdája, April Harmin azért engedte ki, hogy szaladgáljon egy kicsit, azt azonban álmában sem gondolta volna, hogy a véreb lefut egy több mint huszonegy kilométeres versenyt.

fotó: Facebook
fotó: Facebook

Ludivine a rajtnál csavargott, majd amikor eldördült a startpisztoly, az élmezőnnyel ő is nekiiramodott. A vadászösztöne miatt, egy rövid időre otthagyta a mezőnyt – valószínűleg valamilyen állat nyomait szimatolta – de hamar visszatért, és a hetedikként ért a célba. Ezzel Ludivine lett a legelőkelőbb helyen végzett női versenyző.

Aprilt a barátai hívták fel a célból, hogy ne aggódjon, a kutyája nem csavargott el: éppen most akasztják a nyakába a futóversenyen szerzett érmét. A helyi média után a legnagyobb szerkesztőségek is lecsaptak a versenyfutó véreb sztoriája. Úgy tudjuk azonban, hogy Ludivine sokkal jobban szeret szaladgálni, mint interjúkat adni.

(via CNN)

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik