Élet-Stílus

Gyorséttermi parkolóban halt meg egy idős nő, mert nem mert hazavezetni a hóviharban

A 78 éves New York-i nő holttestét az étterem dolgozói fedezték fel hóval borított autójában.

Az idős nő holttestét hétfő reggel fedezték fel a New Jersey-i Hackensack városában található Burger King parkolójában, ahol a helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint péntek este parkolt le. Az nj.com információi szerint a 78 éves nő a gyorsétterem egyik alkalmazottjának nem sokkal a zárás előtt elmondta: nem mer hazavezetni a területre lecsapott nagy hóviharban.

A CBS beszámolója szerint szombat kora délelőtt a nő még életben volt, mert az akkor zárva tartó étterem egyik alkalmazottjával közölte, hogy nincsen szüksége segítségre. Az autót a hétvégén többen is látták a parkolóban, de a jármű nem tűnt ki a több ott hagyott autó közül.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mi okozta a nő halálát, aki a rendőrség közlése szerint nagyjából kétórányi autózásra lakott az étteremtől, ahol leparkolt. Michael Mordaga rendőrfőkapitány elmondása szerint kizárták a szénmonoxid-mérgezés lehetőségét, mert az autó motorja nem járt, és még az indítókulcs sem volt benne a zárban. Halálának pontos okát csak a boncolás után lehet majd tudni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik