Élet-Stílus

Egy kacsa lett az egyéves kisfiú legjobb barátja

Szinte minden percüket együtt töltik. A kisfiú édesanyja szerint még együtt is alszanak a kiságyban.

A nem mindennapi barátság története évekkel ezelőtt kezdődött: akkor, amikor még se Tyler, se Beaker nem élt. Jennifer Young, az egyéves Tyler édesanyja a brit Metronak elmondta, férjével rendszeresen jártak az otthonukhoz közeli kisállatkereskedésbe, hogy tápot vásároljanak a környékükön élő vad madaraknak. Egyik alkalommal egy szakajtónyi sárga kiskacsára lettek figyelmesek.

“Annyira cukik voltak, hogy képtelenség volt csak úgy elsétálni mellettük”

-mondja Jennifer, majd elárulja, aznap két kiskacsával tértek haza. És innentől kezdve nem volt megállás. A kis család minden évben bővült, mígnem tavaly Youngék már 11 kacsával osztották meg életüket. És ekkor derült ki, hogy hosszú várakozás után végre úton van első gyermekük, Tyler.

Képek forrása: Facebook / Mr T and Bee
Képek forrása: Facebook / Mr T and Bee

“Beakert a férjem hozta haza, nem sokkal azután, hogy Tyler kilenc hónapos lett. Azt mondta, meglátta és képtelen volt őt otthagyni. Titkon abban reménykedett a sárga kiskacsa jól kijön majd a fiunkkal, és igaza lett.”

Jennifer elárulja, mióta csak megérkezett hozzájuk, Beaker minden idejét Tylerrel tölti. Együtt játszanak, együtt kalandoznak, sőt, még együtt is alszanak. A fiatal édesanya azt mondja, álmában se gondolta volna, hogy egyszer majd egy kacsával osztja meg az otthonát, de az elmúlt hónapok meggyőzték, ez sem bonyolultabb, vagy másabb, mint kutyát tartani.

kacsa

“A különbség csak annyi, hogy Beakernek otthon mindig pelenkát kell viselnie, mert a szobatisztaságot nem tudta megtanulni”

-mondja, majd hozzáteszi, kisfia életében fontos szerepet játszik a madár. Mindig tudni akarja merre van a legjobb barátja, és csak akkor nyugszik meg igazán, ha a közelében lehet. Mint kiderül, Tylernek még az első szava is a “kacsa” volt. A furcsa páros mindennapjait az érdeklődők a “Mr T and Bee” elnevezésű Facebook-oldalon követhetik nyomon.

kacsa

Ajánlott videó

Olvasói sztorik