Élet-Stílus

Jócselekedetének köszönhetően lett világhírű egy buszsofőr

„Nem is emlékszem már, mikor találkoztam utoljára ekkora kedvességgel” – írta a fotót megosztó nő a Facebookon.

Amikor az ír buszsofőr, William Harris a napokban segített egy idős utasának, nem gondolta, hogy néhány nappal később saját magát látja majd viszont az interneten. Pedig így lett. A férfi szívmelengető gesztusát ugyanis több utas is végignézte, egyikük pedig fényképen is megörökítette.

Ez a bizonyos utas, Clara O’Brien hazaérve megosztotta a képet a Facebook-ismerőseivel és onnantól kezdve nem volt megállás. A fotó szélsebesen terjedni kezdett, mostanra pedig több mint 131 ezer lájkot kapott. Nem véletlenül. A szóban forgó képen ugyanis az látszik, ahogy a sofőr, a buszról leszállva segít bekötni az idős hölgy cipőfűzőjét.

Kép forrása: Facebook / Clara O'Brien
Kép forrása: Facebook / Clara O’Brien

Clara a posztban részletesen leírta az eseményeket. Mint elmondta, a néni nehézkesen és lassan mozgott, ezért nehezen tudott leszállni is. Mikor lelépett a lépcsőről a sofőr, William Harris szólt neki, hogy lóg a cipőfűzője. A néni csak legyintett. Látszott rajta, hogy bizonytalanul áll a lábán és nem mer lehajolni, hogy bekösse. Ekkor lépett közbe a sofőr, aki otthagyva a buszt segített rajta.

„A néni annyira meghatódott, hogy mikor a busz elindult, még egy puszit is dobott a sofőrnek. Szívmelengető élmény volt, nem is emlékszem, mikor láttam ilyet utoljára”

-írta Clara.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik