Élet-Stílus

Meleg srácok először érintenek vaginát – videó

Eddig közel 3,5 milliószor nézték meg a bizarr képsorokat.

Emlékeznek a videóra, amelyben meleg srácok életükben először csókolóznak lányokkal? Vicces pillanatok voltak, amikor a két rettentő zavarban levő fél bátortalanul és ügyetlenkedve közelített egymáshoz. Az egésznek olyan kedves, vidám hangulata volt.

Ami most jön, az témájában hasonló, de mégis…

Ezúttal arra kértek meg homoszexuális fiatalembereket, hogy – életükben először – érintsenek meg női nemi szervet. Talán a bizarr a legjobb szó, ami a videó láttán eszünkbe jut. A srácok aranyosak, a lány kedves, de mégis… az, hogy gumikesztyűt kell használniuk, az, hogy szerencsétlenkednek, meg úgy általában…

De bármit is gondolhatunk, a videó iránti érdeklődést nehéz lenne kétségbe vonni: eddig – 3 nap után – 3,4 milliónál jár a nézettség.

A kísérlet BriaAndChrissy (azaz Bria Kam és Chrissy Chambers), egy ismert leszbikus énekes pár agyszüleménye, (akiknek a világ legrémisztőbb 360 fokos thrillervideóját is köszönhetjük, és) akik már minden létező variációban elkészítették ezt a videót: leszbikus lányok először érnek férfiakhoz ott, meleg srácok először nyúlnak női mellekhez – és még sorolhatnánk.

Na, de nézzük, mire jutottak a fiúk odalent.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik