Élet-Stílus

Segítőkutyáját is magával vitte az esküvőre a menyasszony

A kettejükről készült szívmelengető képnek köszönhetően, a páros ma már világhírű.

„Ebben a képben az a legjobb, hogy pontosan visszaadja, milyen különleges és mély kapcsolat van köztem és Bella között”

– kezdi a dél-dakotai Valerie Parrott, aki most szombaton állt oltár elé, és aki a ceremóniára segítőkutyáját is magával vitte. Valerie a People című amerikai lap újságírójának bevallotta, évek óta hiába próbál megszabadulni szorongásos rohamaitól, majd hozzáteszi, ennek köszönhetően talált Bellára is.

A speciálisan képzett sárga labrador pontosan tudja, ha gazdájának egy pánikroham, migrén, vagy épp szorongásos epizód miatt szüksége van rá. Sokszor már a puszta jelenléte is bőven elég ahhoz, hogy Valerie tüneteinek intenzitása csökkenjen. Ennek ellenére a fiatal feleség azt mondja, az esküvőjére kivételesen nem segítőként, hanem társaként vitte magával a kutyát.

„Minden egyes nap a mancsaiba helyezem az életemet és az egészségemet. Képtelenség lett volna, hogy életem legfontosabb napján ő ne legyen ott.”

Valerie hozzátette, az interneten vírusszerűen terjedő képet róla és Belláról gimnazista osztálytársa, Maddie Peschong készítette.

„Ebben a képben benne van minden, ami a kapcsolatunk, és amit képtelenség lenne szavakkal kifejezni. Azt szokták mondani, vannak képek, amik többet mondanak ezer szónál. Nos, szerintem ez ilyen.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik