Élet-Stílus

Zokogni kezdett a kisfiú, mikor viszontlátta elveszett kutyáját

A találkozásról megható videó is készült, amit mostanáig több mint három millióan néztek meg.

Paula Williams, a videót készítő texasi édesanya azt mondja, álmában se gondolta volna, hogy a rövidke felvételnek ilyen sikere lesz majd. Mint kiderült, január 8-án töltötte egy elveszett, majd megtalált állatok történetét gyűjtő Facebook-oldalra, ahonnan villámgyorsan terjedni kezdett: eddig a pillanatig három és félmilliónál többen látták és 62 ezren osztották meg.

Just wanted to share some good news! My sons puppy went missing about a month ago and we just found him. This is the video of my son reuniting with his baby Kase!* he was found right down the street from our house. A nice family had taken him in and kept him warm and fed!

Posted by Paula Williams on Friday, January 8, 2016

 

Paula a videó feltöltésekor leírta, a család kedvence, Kase egy hónappal korábban tűnt el, nyomtalanul. Hiába keresték őt minden módon, ahogy csak lehetett, nem akadtak a nyomára. Már-már feladták a reményt, mikor meglátták őt „új gazdáival” sétálni az utcában. Ezután derült ki, hogy a csavargó végig a közelben volt: az utca végén lakó család látta őt csatangolni, megsajnálták és magukhoz vették.

Minderről Paula kisfia mit sem tudott. Nem is sejtette, mekkora meglepetés várja őt a kocsi hátsó terében, mikor édesanyja hívására elindult. A közzétett videón jól látszik, Kase láttán először megdöbben, majd sírva fakad, és a kutya nyakába borulva azt hajtogatja „Jaj Kase, úgy hiányoztál!”

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik