Élet-Stílus

Gusztustalan dolognak látszik a nagypapa unokájának adott puszija

A kép első látásra, hát hogy is mondjuk, valóban zavarba ejtő.

De ha vesszük a fáradtságot, hogy jobban megnézzük a fotót, ami tegnap este óta lázban tartja az internetet, rájöhetünk, hogy nincs benne semmi botrányos: egy kopasz, félmeztelen férfi hajol egy kisbaba fölé, hogy puszit adjon neki. A kép ráadásul még csak nem is friss: ahogy az a Buzzfeed cikkéből kiderül, két éve készült.

Hogy akkor miért van ma tele az internet, és miért osztja veszettül mindenki, mintha nem lenne holnap? Nos, mert tegnap este a képen szereplő nagypapa posztolta a képet a lánya, Danielle Hammel Facebook-oldalára. Ezt követően valahogy felkerült a Reddit nevű közösségi szájtra is, ahol vírusgyorsasággal terjedni kezdett.

Az eredeti kép - Kép forrása: Buzzfeed
Az eredeti kép – Kép forrása: Buzzfeed

Danielle a Buzzfeed Newsnak elmondta, fogalma sincs, végül melyik ismerőse töltötte a Redditre a képet. Hozzátette, álmában se gondolta, hogy a kép egy ilyen, meglehetősen furcsa „apropóból” került a világ érdeklődésének középpontjába. Arra a kérdésre, hogy a posztolás előtt apja látta-e a bizonyos optikai illúziót, amitől egy hatalmas fenéknek néz ki, Danielle ezt válaszolta:

„Nem gondolta, hogy a képen seggnek néz ki, míg nem látta azt a változatot, ahol Kim Kardashian feneke helyett szerepel. Most már úgy gondolja, seggnek néz ki.”

Kép forrása: Twitter
Kép forrása: Twitter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik