Élet-Stílus

Nyolcszáz gyermeket nemzett egy brit férfi

Már csak pár évre van szüksége, és ezer gyereke lesz egy 41 éves brit férfinak, aki megdönthetetlen világcsúcsot akar felállítani a nemzett gyerekek számában. Simon Watson a BBC-nek elmondta: hetente egy gyereke születik, és már nagyjából nyolcszáznál jár. „Vannak gyerekeim Spanyolországtól Tajvanig, nagyon sok országban” – mondta el a Luton városában élő férfi.

Watson a Facebookon kínálja spermáját, adagonként 50 fontért. „Egy termékenységi klinikán túl sok hajcihőn kell átesni”, míg „magánadományozónál csak találkozni kell, megkapod amit akarsz, és már mehetsz is” – mondta a BBC-nek a férfi. Kuncsaftjaival először a Facebookon beszélget, majd egy nyilvános helyen találkoznak, és ha a nőnek szimpatikus, meg is ejtik az üzletet.

A férfi nem „természetes úton” termékenyíti meg a nőket, hanem spermáját egy tégelyben adja át, mellékelve egy steril fecskendőt. Majd távozik. Elmondása szerint a legtöbben már az első alkalom után teherbe szoktak esni, de nem számít ritkaságnak, hogy két-három találkozásra van szükség a kívánt eredmény elérésére.


Watson első házasságának felbomlása után kezdte el eladományozni a spermáját, és második felesége már úgy ment hozzá, hogy tudta, mivel foglalkozik. Két házasságából három gyereke született. Legidősebb fia, a húszéves Thomas még segít is neki Facebook-oldalának működtetésébe.

A fiatala BBC-nek elmondta, hogy mindig örömmel tölti el, amikor valaki posztol egy képet az oldalra. „Jó tudni, hogy van egy újabb öcsém, vagy húgom valahol.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik