Élet-Stílus

Lezuhant a mozgólépcsőről egy hároméves kislány

A gyerek két társával játszott a mozgólépcső előtt, mikor a tragédia történt.

A kislány, akinek nevét nem hozta nyilvánosságra a kínai állami televízió, négy emeletet zuhant. Bár az esetet követően a mentők néhány perc alatt a helyszínen voltak, a gyermek életét már nem tudták megmenteni.

A tragédia előtti pillanatokat, egész pontosan, ahogy három kislány játszik a mozgólépcső előterében, rögzítette a dél-kínai Kunming városában található bevásárlóközpont egyik biztonsági kamerája is. A felvételen jól látszik, hogy a három, közel egykorú gyermek, felnőtt felügyelet nélkül tartózkodik a mozgólépcső közvetlen közelében.

A kamera rögzítette azt a pillanatot is, ami a zuhanást okozta: a hároméves kislány felkapaszkodott a lépcsők szélén lévő mozgó szalagra, ami magával rántotta őt. A gyermek egy ideig próbál kapaszkodni, de segítség híján végül a mélybe zuhan. (Figyelem! Felkavaró képsorok!)

Nem ez az első olyan kínai tragédia, amiben főszerepet játszik a mozgólépcső. Tavaly egy kisgyermekes édesanya halt meg, mikor beszakadt alatta a mozgólépcső szervizaknájának fedele. A felkavaró esetről itt írtunk bővebben.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik