Élet-Stílus

Kackac – játszóház, nemcsak gyerekeknek

Gábossy Ákossal, Budapest legszínvonalasabb családi szórakozóhelyének alapító-ötletgezdájával beszélgettünk a KACKAC-ról.

Honnan jött a névválasztás?
Egy jó hangulatú beszélgetésben hangzott el a szó… Azonnal tudtam, hogy a KACKAC, mosolyt keltő hangzása mellett egy komplex üzenetet hordoz, mindent elmond, amit tudni kell erről a játszóházról.

Miben különleges a KACKAC?
Ez egy olyan szórakoztató egység, amit ha a világ bármely pontjára leejtenének, azonnal kivívná a helyi vendégközönség elismerését. A játszóház mind vizuálisan, mind játékkínálatát tekintve különleges és igazodik a családok szórakozási igényeihez.

Sok a törzsvendég a játszhóházban?
Szerencsére akadnak olyan gyerekek, akik a szemünk előtt nőttek fel, van több olyan család is, ahol már zsinórban negyedik éve rendezik a KACKAC-ban a gyerekeik születésnapját. Fontos látni ugyanakkor, hogy a „játszóházba-járás” továbbra is egy jóléti dolog Magyarországon, a mi közönségünk pedig nagyon árérzékeny, ezért jegyáraink érdemben 4 éve nem változtak.

24.hu_jav

Mire a legbüszkébb?
A KACKAC-ot évente több, mint 600 család választja gyermeke születésnapi bulijának helyszínéül. Nagy felelősség ennyiszer maradandó örömet okozni és egyúttal állandóan megújulni egy ilyen fontos eseményen. Szintén folyamatos kihívást jelent, hogy nyitásunk óta számos nemzetgazdasági jelentőségű nagyvállalat hozta hozzánk Mikulás ünnepségét.

A KACKAC márka rövid időn belül egyfajta luxust nyújtó, de megfizethető és valóban gyermekközpontú időtöltés garanciájává vált. Úgy tűnik újradefiniálta a játszóház fogalmát.
Egy nemzetközileg elismert és méltán népszerű üzleti modell adaptálásával és tökéletesitésével igyekeztem megjelenni a hazai piacon.

A KACKAC egy igazi sikertörténet, a játszóház egy nehéz gazdasági környezetben már bizonyított. Elképzelhető, hogy máshol is megjelenik a márka?
Nem titok, hogy a KACKAC-ban szerzett élményeimet és tapasztalataimat már több grandiózus hazai és külföldi szórakoztatóipari fejlesztésben is kamatoztattam. Az igazi álom ugyanakkor a vidámpark újraélesztése lenne, melyhez konkrét koncepcióval rendelkezem.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik