Élet-Stílus

Elszabadult egy sofőr nélküli autó Los Angelesben – videó

Megállíthatatlanul rótta a köröket egy forgalmas úton, tolatva, nyitott motorháztetővel. A rendőröknek végül szöges akadályokkal sikerült véget vetni a gép ámokfutásának.

„Nagyon sok ideje élek itt, sok mindent láttam, de ilyen még soha életembe” – így emlékezett vissza Tommy Anderson arra a pillanatra, amikor egy sarkon befordulva meglátta az elszabadult autót. Elmondása szerint a körbe-körbe menő jármű tetejébe akkor épp egy férfi kapaszkodott, feltehetően a sofőr, aki megpróbált valahogy bejutni az autóba, hogy leállítsa. Anderson telefonjával gyorsan videót is készített az esetről, amit a Facebookon osztott meg.

Az elszabadult Honda Accord miatt a rendőrség kénytelen volt mindkét irányban lezárni az érintett útszakaszt, és végül szöges akadályokkal tudták lelassítani, majd megállítani a járművet. A CBS Los Angeles beszámolója szerint senki sem sérült meg az esetben. Az autót végül tulajdonosa elvontatta a helyszínről.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a Honda mitől kezdett el önmagától körözni. A tulaj csak annyit tudott mondani a rendőröknek, hogy biztosan valamilyen mechanikai hiba okozta az esetet. A Honda szóvivője csak annyit közölt a CNET-el, hogy csak a jármű átvizsgálása után tudnak bármit is mondani.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik