Élet-Stílus

Betört egy rendőrőrsre egy részeg szurkoló, mert azt hitte hazaért

A minnesotai rendőrség letartóztatott egy harmincéves focirajongót, aki nem sokkal a vasárnapi meccs után betört egy rendőrőrsre, amire azt gondolta, hogy az az ő otthona – jelentette a helyi sajtó. A betörést nem sokkal délután négy óra után fedezte fel egy rendőr, aki dolgozni érkezett az őrsre, és látta, hogy a bejárati ajtó fel van törve.

A rendőrnő azonnal erősítést kért, majd miközben társa hátulról megközelítette az épületet, ő fegyverrel kényszerítette a földre a betörőt. Akiről ezután derült ki, hogy a Minnesota Vikings egyik igencsak részeg drukkere. A férfi a Minnesota State Fairgrounds vásárterületén nézte többekkel a vasárnapi mérkőzést, és hazafelé gyalogolva ment be a rendőrőrs kicsi, lakóházhoz hasonlító épületébe.

MinnesotaStateFairPolice

„Bement, és azt hitte, otthon van, a saját házában” – mondta el a helyi rendőrség szóvivője. A megzavarodott szurkolót letartóztatták, egy megyei börtönbe szállították, majd szabadon engedték. Egyelőre nem emeltek ellene vádat, de várhatóan birtokháborítás miatt kell majd bíróság elé állnia.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik