Élet-Stílus

Videón a világ talán legkevésbé okos nője

Egy picit keveri a kontinenseket, az országokat és a városokat, de biztos lesz ez még jobb is.

Chloe Ward az angliai Wiganben él. Ismeretei – mondjuk így – kissé hiányosak, és ez módfelett szórakoztatja barátját, Alant. A srác videófelvétellel is bizonyítja a lány legfeljebb szerénynek nevezhető földrajzi tudását.

A srác először Anglia fővárosát kérdezi tőle, majd eggyel nehezebb feladat jön: Wales fővárosát kell megneveznie a lánynak. A két tipp: Skócia és Írország. A francia fővárost zseniálisan eltalálja; arra a kérdésre pedig, amely Afrika (!) fővárosára vonatkozik, fel sem kapja a fejét, inkább bemondja három tippjét (Ázsia, Dél-Ázsia, Dél-Afrika).

„Mindig megnevettet” – mondja Alan a barátnőjéről a Manchester Evening Newsnak. Állítja, hogy Chloénak amúgy szuper a problémamegoldási képessége, csak hát buta, mint a föld.

Nemcsak a földrajzi ismeretei hagynak némi kívánnivalót maguk után, de sajnos a tárgyi tudása összességében igen-igen hiányosnak mondható. Ezt a fiú így fogalmazta meg: BÁRMIRŐL megkérdezzük, valószínűleg nem fogja tudni a választ.

De akkor mi a francnak él vele?

– merülhet fel bennünk joggal a kérdés.

Mert amúgy remek barátnő – állítja Alan (aki egyébként bokszoló). A fiatalok amúgy nemcsak, hogy házasságra készülnek, de közös gyermekük is érkezik hamarosan.

Chloét állítólag cseppet sem zavarja, hogy korlátozott tudását barátja viccesnek találja. Alan pedig úgy látja, hogy az embereknek tetszett a videó, úgyhogy tervei szerint továbbiakat is megoszt a jövőben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik