Élet-Stílus

Macskák fogadták be a kiskutyát, akit meg akart enni az anyja

Az egyhetes kiskutyának nagy szerencséje volt, hogy gazdái időben észrevették, mi történik.

Hála a gazdik gyors közbeavatkozásának, Nicholas, az aprócska pitbull megmenekülhetett. De még így is súlyos, maradandó sérüléseket szenvedett: az egyik mancsát teljesen el kellett távolítani, mert menthetetlenül sérült, mikor az anya a kölykök ellen fordult. Azt, az állatorvos sem tudta megmondani, miért történhetett ez meg.

A nyolc kiskutyából végül négy maradt életben, köztük Nicholas is: a gazdik azonnal elszakították őket az anyától és pótszülőknél helyezték el őket. Nicholast a gazdik egyik ismerőse kapta meg, aki vállalta, hogy két macskája és öt kutyája segítségével neveli majd a szerencsétlenül járt apróságot.

Meglepő, de Nicholast végül mégsem a kutyák, hanem a macskák fogadták be, hogy aztán a nap 24 órájában, a hét minden egyes napján gondoskodjanak róla. Így aztán, bár a sérült kölyöknek az orvosok nem jósoltak fényes, vagy épp hosszú jövőt, Nicholas szépen megerősödött és tüneményes kiskutya cseperedett belőle.

Az ideiglenes gazdi még dokumentálta is a kölyök beilleszkedését és a fejlődését, a képekből pedig a Bored Panda nevű oldal közölt szívmelengető összeállítást. Íme egy kis ízelítő:

Kép forrása: Bored Panda
Képek forrása: Bored Panda

nicholas3

nicholas5

Kép forrása: Bored Panda

Ajánlott videó

Olvasói sztorik