Élet-Stílus

Lecseréltette körözési fotóját a hiú gyanúsított

Január 6-án egy férfi, bizonyos Donald A. „Chip” Pugh körözési fotója megjelent a limai (Ohio állam) rendőrség hivatalos Facebook-oldalán.

Pontosabban két kép is, megmutatjuk:

A kép forrása: Facebook
A kép forrása: Facebook

A bejegyzésben a hatóságok közölték, hogy a 45 éves limai férfi nem jelent meg a hatóságok előtt, holott számtalan ügyben szerettek volna elbeszélgetni vele – többek között gyújtogatással és rongálással vádolják. És aztán a szokásos szöveg: „kérjük, hogy amennyiben rendelkeznek a képen szereplő férfival kapcsolatos információval, akkor keressék… stb…stb”.

Egy nappal később a fenti két kép mellett a bejegyzésben megjelent egy harmadik is. Mégpedig azért, mert nevezett körözött személy meglátta saját fotóit, és nem volt elégedett. Ezért küldött egy újat, a következő felirattal: „itt egy jobb fotó, a másik borzasztó”.

A kép forrása: Facebook
A kép forrása: Facebook

A rendőrök értik a viccet, úgyhogy változatlan formában leközölték; de azért üzentek ők is: „Ezt a fotót maga Pugh úr küldte nekünk. Köszönjük segítőkészségét, de most már nagyon hálásak lennénk, ha befáradna a rendőrségre, hogy beszélgessünk az ügyeiről.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik