Élet-Stílus

Arra ért vissza autójához, hogy 15 centis jégpáncél borítja

Majd amikor egy reggel azon szentségel, hogy le kell kaparnia a jeget az autójáról, gondoljon ennek a kocsinak a tulajdonosára.

Elképesztő felvételt készített hétfőn az amerikai WKBW televízió riportere, Matthew Bové az Erie-tónál, egy, a parthoz közel leparkolt autóról, amit teljesen egészében vastag jégpáncél borított be. Az autót az ABC beszámolója szerint tulajdonosa, egy huszonéves férfi azért hagyta egy partmenti étterem parkolójában, mert alkoholt ivott, és nem akart ittasan hazavezetni.

A meg nem nevezett férfi most egy ideig biztosan nem fog autójával sehova sem elmenni, hiszen a nagyjából 15 centiméteres jég eltávolításához kevés lesz egy jégkaparó. Mást nem nagyon tehet, mint megvárni az olvadást, és autója addig ott marad jégbefagyva a New York állambeli Hamburg városában. A jégréteg ráadásul csak gyarapodott, amikor az ABC riportere később kiment megnézni a híressé vált autót.

jégbefagyott autó

A jégpáncél egyébként azután borította be az autót, hogy az erős szelek annyira felkorbácsolták a tó vizét, hogy az beborította a partot, majd a nagy hidegben azonnal oda is fagyott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik