Élet-Stílus

Leemelte apjáról a terepjárót az 54 kilós lány

A 19 éves lány ezzel a nem mindennapi tettel nem csak apját, de az egész családot megmentette.

Nem sokkal az eset után Charlotte Heffelmire nyilatkozott az NBC Washingtonnak. Elmondta, fogalma sincs, honnan volt annyi ereje, hogy megemelje a több tonnás járművet, majd hozzátette, azután sietett apja segítségére, hogy a garázs felől hangos csattanást, majd puffanást hallott.

A 19 éves egyetemista, ahogy volt, mezítláb és melegítőben rohant a garázshoz, ahol édesapja, Eric a családi terepjárót bütykölte. Ijedten látta, hogy a garázsban lángra kapott a benzin, a kocsi pedig – miután a tartó bak eltört – rázuhant édesapjára és a padlóhoz szegezte.

Kép forrása: NBC Washington
Kép forrása: NBC Washington

„Egy percig sem gondolkodtam. Teljes pánikban rohantam a kocsihoz, majd a lökhárítójánál fogva csak emeltem.”

Eric, Charlotte édesapja a tévéseknek elmondta, lánya második próbálkozásra szabadította ki a kocsi alól, hogy hogyan, ő se tudja. És, ha mindez nem lett volna épp elég hősies, Charlotte-nak még ahhoz is maradt lélekjelenléte, hogy a kocsit, platóján jó néhány tűzveszélyes propán tartállyal, három keréken, biztonságos távolságba vigye az égő garázstól.

„Megmentette az életemet. De nem csak az enyémet, hanem azzal, hogy megakadályozta a robbanást, a házban lévőkét is”

– nyilatkozta a büszke apa, aki elárulta, a történtek után Charlotte-ot kórházba kellett szállítani. A fiatal lány ugyanis a lábán több helyen is égési sérüléseket szenvedett, ráadásul a háta is megsérült a hihetetlen súly miatt, amit megemelt.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik