Élet-Stílus

Váratlan ajándékkal hálálta meg a hajléktalan nő a segítséget

Népszerű Facebook-bejegyzés született a megható találkozásból.

Egy 24 éves amerikai nő, Kelly McGuire január elején a Facebookon osztott meg egy történetet ismerőseivel, de a sztori végül jóval szélesebb körben ismert lett.

A fiatal nő Chicagóba utazott férjével, hogy megnézzenek egy amerikaifoci-meccset; és ahogy a vasútállomásra mentek, Kelly észrevett egy hajléktalan nőt.

A bejegyzésből kiderül, hogy nap mint nap sok fedél nélkül élő emberrel találkozik, de ennek az asszonynak a láttán különösen rossz érzés fogta el. Mivel rendkívül hideg volt, Kelly rétegesen öltözött fel aznap: több póló, pulóver és több zokni is volt rajta. Amíg beültek ebédelni, néhány réteget levett, és egy szatyorba tette.

Szabályosan rosszul lett attól, hogy a dermesztő hidegben látta az utcán élő nőt;

ezért a zacskót úgy, ahogy volt, odaadta neki, az ebédről maradt pizzájával együtt.

A fagyoskodó nő mellett volt egy felirat, amelyen azt írta, téli csizmára van szüksége, Kelly megkérdezte a lábméretét, majd – mivel neki ugyanakkora volt a lába – levette saját téli cipőjét, és nekiajándékozta.

A fedél nélkül élő nő elsírta magát. Majd megkérdezte, odaadhatja-e neki cserébe, az ázott, agyonhordott csizmáját. Kelly elfogadta; abban ment tovább.

A Facebook-bejegyzést, amelyben a viseltes lábbeli is látható, eddig több mint 12 ezren osztották meg.

A kép forrása: Facebook
A kép forrása: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik