Élet-Stílus

Saját unokáját szülte meg a texasi nagymama

Miután lánya három éve hiába próbálkozott a teherbeeséssel, a bevállalós anya úgy döntött, ő hordja ki unokáját.

Szerencsére az 54 éves, leendő nagymama elképzeléseit a fizikai állapota is támogatta: leszámítva ugyanis, hogy évek óta nem menstruált, tökéletes egészségnek örvendett. Így az orvosok is azonnal belementek abba, hogy a mesterséges megtermékenyítés során fogant embriókat Tracey Thompson méhébe ültessék.

„Az életem után ez a legnagyobb ajándék, amit csak anyától kaphattam”

– idézi az USA Today című amerikai lap Tracey lányát, a 28 éves Kelly McKissackot. A fiatalabb nő interjújában elmondta, mielőtt édesanyja a segítségére sietett volna, három vetélése volt és úgy érezte – bár nagyon szeretne egy saját gyermeket – még egy csalódást biztosan nem viselne el.

A makkegészséges kislány január 6-án, szerdán jött világra, császármetszéssel. Szülei, a Kelcey nevet adták neki, ami édesanyja (Kelly) és nagymamája (Tracey) nevének ötvözéséből jött létre.

„Sosem felejtjük el azt, amit anya értünk tett és mindig hálásak leszünk”

– mondta Kelly, aki a riportereknek azt is elárulta, édesanya az embriók beültetése előtt speciális kezeléseket kapott, hogy komplikációktól mentesen kihordhassa a babát.

végül január 6-án, szerdán jött világra császármetszéssel. Szüleitől a Kelcey nevet kapta, ami édesanyja és nagymamája nevének ötvözéséből jött létre

„Boldog vagyok, hogy megtehettem ezt a lányomért. Ez egy igazi áldás”

– mondta a szülés után a büszke nagymama.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik